Про державну підтримку підприємств цукрової промисловості України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Необхідність державного регулювання розвитку виробництва харчових продуктів і забезпечення на цій основі продовольчої безпеки країни слід розглядати як найважливішу умову її суверенітету, економічної незалежності та соціальної стабільності в ринкових умовах. Необхідність посилення державного регулювання в цукровій промисловості обумовлена тим, що галузь, яка була до недавнього часу “візитною карткою” України в сучасних умовах знаходиться на межі банкрутства. Сприяти поліпшенню ситуації повинні заходи щодо створення більш досконалого механізму захисту вітчизняних товаровиробників на внутрішньому продовольчому ринку для відновлення та поступового нарощування продукції галузі та створення сприятливих умов щодо розширення її експорту. Need for government regulation of food production and on that basis, food security should be seen as a crucial condition for its sovereignty, economic independence and social stability in market conditions. The need to strengthen state regulation of the sugar industry due to the fact that the industry, which was until recently the "calling card" in today's Ukraine is on the verge of bankruptcy. Promote the improvement of the situation should be measured to create a better mechanism to protect domestic producers in the domestic food market recovery and the gradual build-up of the industry and to create favorable conditions for the expansion of its exports.

Опис

Ключові слова

цінова політика, сільськогосподарська продукція, державне регулювання, цукрова промисловість, внутрішній продовольчий ринок, захист вітчизняних товаровиробників, protection of domestic producers, agricultural production, government regulation, sugar industry, domestic food market, prices, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Страшинська, Л. В. Про державну підтримку підприємств цукрової промисловості України / Л. В. Страшинська, В. Г. Цишевський // Харчова промисловість. - 2005. - № 4. – С. 186–189.

Зібрання