Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України
Файли
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто основні переваги та можливі наслідки вступу України до Світової організації торгівлі для вітчизняної харчової промисловості, проаналізовано основні проблеми і запропоновано першочергові заходи для їх вирішення.
Basic advantages and possible consequences of Ukraine's accession to the World Trade Organization for domestic food industry have been examined; main problems have been analysed and primary measures for their solution have been suggested.
Опис
Ключові слова
переговорний процес, світова організація торгівлі, відкрите економічне середовище, тарифна квота, сукупний розмір підтримки, negotiations, world trade organization, open economic environment, tariff quota, total support, кафедра маркетингу
Бібліографічний опис
Страшинська Л. В. Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України / Л. В. Страшинська // Наук. праці Нац. ун-ту харч. технологій. – 2006. – № 18. – C. 108-110.