Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У статті досліджено основні проблеми науково-інноваційного управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України та аргументовано пріоритетні напрями їх вирішення. The article deals with the basic problems of scientific and innovative development management bakery and pasta industries Ukraine and reasonably priorities to address them.
Description
Citation
Заїнчковський, А. О. Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України / А. О. Заїнчиковський, Ю. Г. Левченко // Вісник Житомирського інженерно-технологічного університету. – Житомир, 2002. – № 21. – С. 294 – 297.
