За оцінками дегустаторів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано способи очищення води та водно-спиртових сумішей, виконано аналітичну оцінку зразків горілок, запропоновано шляхи підвищення якості лікеро-горілчаної продукції.

Опис

Ключові слова

вода, дегустація, демінералізація, водоочистка, горілка, вода, дегустация, деминерализация, водоочистка, водка, water, tasting, desalination, water treatment, vodka, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

За оцінками дегустаторів / З. Д. Кравчук, В. П. Ковальчук, І. В. Гогоман, С. І. Олійник // Харчова і переробна промисловість. – 1997. - № 2. - С. 20-21.

Зібрання