Choice of optimum structure automatic packing machine for plastic food products

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Results of synthesis of structure of a packing machine for plastic food products and a choice of an optimum design of the functional module of dispensing are provided. For a choice of an optimum design of the dosing device the method of the criteria analysis is used and the complex of the criteria indexes describing process of relocation and dispensing of a product is developed. Results of researches can be used for a choice of optimum structure of package.

Опис

Ключові слова

analysis, index, packing, plastic products, dispenser, criterion of optimization, аналіз, індекс, пакування, пластичні продукти, дозатор, критерій оптимізації, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Gavva, O. Choice of optimum structure automatic packing machine for plastic food products / O. Gavva, S. Tokarchuk, O. Kokhan // Food science, engineering and technology - 2013 : Scientific works. - B.: Plovdiv, 2013. - C. 1202–1207.

Зібрання