Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1211
Title: | Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей |
Authors: | Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна Пешук, Людмила Василівна Топчій, Оксана Анатоліївна Карпенко, Петро Олександрович |
Keywords: | збалансоване харчування технологія кулінарні напівфабрикати дитячий організм хімічний склад balanced diet technology culinary preparations child's body chemical composition кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів |
Issue Date: | 2007 |
Citation: | Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей / Ю. П. Крижова, Л. В. Пешук, О. А. Топчій, П. О. Карпенко // Харчова промисловість. – 2007. - № 5. - С. 40-42. |
Abstract: | Розроблено рецептури та технології виготовлення напівфабрикатів м'ясних кулінарних, зокрема битків і фрикадельок, збагачених харчовими речовинами, які підвищують резистентність організму людини, призначених для харчування дітей шкільного віку. A compounding and manufacturing technology culinary preparations of meat, including meatballs and meatballs, enriched with nutrients that increase the resistance of the human body, intended for feeding school children. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1211 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
peshuk1.pdf | 2,04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.