Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12473
Title: Анализ эпюрации в брагоректификационном аппарате системи КТИПП
Authors: Николаев, Александр Павлович
Цыганков, Петр Семенович
Бодров, Виктор Семенович
Keywords: mashrectification apparatus
эпюрация
анализ
analysis
epuration
брагоректификационный аппарат
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 1971
Citation: Анализ эпюрации в брагоректификационном аппарате системы КТИПП / А. Н. Николаев, П. С. Цыганков, В. С. Бодров // Известия вузов. Пищевая Технология. — 1971. — № 6. — С. 116-118.
Abstract: Получены статические и экономические характеристики процесса эпюрации, которые позволяют рассчитать рациональное число тарелок в рабочих объемах эпюрационной колонны брагоректификационного аппарата. Static and economic characteristics of the epuration process which allows the calculation of a rational plates number in the epuration column working volume of the mashrectification apparatus was obtained.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12473
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1152.pdf2,09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.