Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12474
Title: Вплив розрідження на кінетику сушіння та на вміст В-каротинів моркв’яного пюре
Authors: Бодров, Віктор Семенович
Зав'ялов, Володимир Леонідович
Устьянцева, Л. О.
Вароді, В. І.
Keywords: паста
сушіння
каротин
сушка
paste
drying
carotene
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2003
Citation: Вплив розрідження на кінетику сушіння та на вміст В-каротинів моркв’яного пюре / В. С. Бодров, В. Л. Зав'ялов, Л. О. Устьянцева, В. І. Валоді // Харчова промисловість. - Київ, 2003. — № 3. — С. 64.
Abstract: Наведено аналіз результатів експериментів до вивчення кінетичних та технологічних залежностей процесу сушіння моркв’яних паст в умовах розрідження та їх впливу на зміну вмісту каротину в пастах. There is the analysis of experiments of learning the kinetical and technological dependences of the process of drying the carrot puree in the condition of dilution and their influence at the B-carotenes in the pastes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12474
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
St_12.pdf605,66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.