Вплив розрідження на кінетику сушіння та на вміст В-каротинів моркв’яного пюре

Вантажиться...
Thumbnail Image

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Наведено аналіз результатів експериментів до вивчення кінетичних та технологічних залежностей процесу сушіння моркв’яних паст в умовах розрідження та їх впливу на зміну вмісту каротину в пастах. There is the analysis of experiments of learning the kinetical and technological dependences of the process of drying the carrot puree in the condition of dilution and their influence at the B-carotenes in the pastes.

Description

Citation

Вплив розрідження на кінетику сушіння та на вміст В-каротинів моркв’яного пюре / В. С. Бодров, В. Л. Зав'ялов, Л. О. Устьянцева, В. І. Валоді // Харчова промисловість. - Київ, 2003. — № 3. — С. 64.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By