Вплив розрідження на кінетику сушіння та на вміст В-каротинів моркв’яного пюре

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено аналіз результатів експериментів до вивчення кінетичних та технологічних залежностей процесу сушіння моркв’яних паст в умовах розрідження та їх впливу на зміну вмісту каротину в пастах. There is the analysis of experiments of learning the kinetical and technological dependences of the process of drying the carrot puree in the condition of dilution and their influence at the B-carotenes in the pastes.

Опис

Бібліографічний опис

Вплив розрідження на кінетику сушіння та на вміст В-каротинів моркв’яного пюре / В. С. Бодров, В. Л. Зав'ялов, Л. О. Устьянцева, В. І. Валоді // Харчова промисловість. - Київ, 2003. — № 3. — С. 64.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в