Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12784
Title: Совершенствование тепловой обработки мясных продуктов в среде повышенной влажности
Authors: Александров, Сергей Алексеевич
Цария, Лаврентий Александрович
Большаков, Алексей Сергеевич
Бабанов, Игорь Геннадиевич
Keywords: тепловая обработка мясных продуктов
повышенная влажность
thermal processing of meat products
excess moisture
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 1987
Citation: Совершенствование тепловой обработки мясных продуктов в среде повышенной влажности / Александров С. A., Цария Л. A., Большаков A. С., Бабанов И. Г. – М.: АгроИММП. – 1987. – 32 с. - (Мясная промышленность).
Abstract: В обзоре приведены данные периодической и патентной литературы о перспективных способах тепловой обработки мясопродуктов (СВЧ-энергия, ИК-излучение, принудительная циркуляция и пр.), используемых в СССР и за рубежом. Описан разработанный авторами обзора метод тепловой обработки крупно-кусковых соленых мясопродуктов в среде повышенной влажности. The review presents data periodically and patent literature on promising methods of thermal processing of meat products (microwave energy, infrared radiation, forced circulation, etc.) used in the USSR and abroad. The developed method the authors review the heat treatment of large lump-salted meat in the environment of high humidity.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12784
Appears in Collections:Оглядово-аналітична документація

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf17,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.