Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1356
Title: | Використання спектрометричних методів для дослідження фосфоліпідних продуктів |
Authors: | Шеманська, Євгенія Іванівна Осейко, Микола Іванович |
Keywords: | спектрометричні методи дослідження фосфоліпідні продукти spectrophotometry methods research phosphotide foods кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів |
Issue Date: | 2009 |
Citation: | Шеманська, Є. І. Використання спектрометричних методів для дослідження фосфоліпідних продуктів / Є. І. Шеманская, М. І. Осейко // Вісник НТУ ХПІ. - 2009. - № 8 – С. 8–14. |
Abstract: | Визначено показники складу та якості вітчизняних фосфоліпідних продуктів, що отримані з рослинних олій. Досліджено екстракти фосфоліпідів (концентрат, емульсія). Характерне поглинання фосфоліпідів доцільно використати для методів їхньої ідентифікації та визначення фосфоліпідів, меланофосфоліпідів і аналізу продуктів, що містять фосфоліпіди. The indexes of the composition and quality are studied of phospholipids products which are received from vegetable oils. The extracts phospholipids are investigated (concentrate, emulsion). It is expedient to use characteristic absorption of phospholipids for the methods of the identification and determination of phospholipids, melanophospholipids and analysis of products which contain of phospholipids. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1356 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Use of spectrophotometry methods.pdf | 300,51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.