Підвищення енергетичної, екологічної та економічної ефективності цукрового виробництва: найкращі доступні технології

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Важливим напрямом підвищення енергетичної та економічної ефективності цукрового виробництва з одночасним зменшенням його техногенного впливу на довкілля може стати застосування інноваційних найкращих доступних технологій. Під час реконструкції цукрових заводів основним методом енергоекономічного менеджменту є принцип найкращих доступних технологій енергоефективного проектування.

Опис

Ключові слова

цукрова промисловість, енергоекономічна ефективність, екологія, найкращі доступні технології, енергоефективне проектування, sugar industry, energyeconomic efficiency, ecology, best available technologies, energyeffective design, кафедра економіки праці та менеджменту, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Підвищення енергетичної, екологічної і економічної ефективності цукрового виробництва: найкращі доступні технологій / Т. П. Василенко, С. М. Василенко, Ж. К. Сіднєва, В. В. Шутюк // Наукові праці НУХТ. – К.: НУХТ. – 2014.– Том 20, № 2. – С.4 3-54.

Зібрання