Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1837
Title: | Визначення параметрів пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництв |
Authors: | Соколенко, Анатолій Іванович Піддубний, Володимир Антонович Шевченко, Олександр Юхимович Лензіон, Сергій Валентинович Якимчук, Микола Володимирович Білик, Олена Анатоліївна |
Keywords: | гідравлічні системи пневматичні системи масообмін теплообмін hydraulic systems pneumatic systems mass transfer heat transfer кафедра процесів і апаратів харчових виробництв кафедра мехатроніки та пакувальної техніки кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Issue Date: | 2009 |
Citation: | Визначення параметрів пневматичних і гідравлічних систем харчових виробницництв / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, О. Ю. Шевченко, С. В. Лензіон, М. В. Якимчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 8. - С. 34-35. |
Abstract: | Визначено ефективні параметри пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництв такі як швидкість для газових потоків - 20-25 м/с, для рідинних потоків – 0,8-1,2 м/с, використання частотних регуляторів. Determined effective parameters of pneumatic and hydraulic systems of food production such as the rate for gas flows - 20-25 m/s, for fluid flow - 0,8-1,2 m/s, using frequency regulators. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1837 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
boavppigshv.pdf | 1,37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.