Використання обліпихи для приготування безалкогольних напоїв
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Приготовлений на натуральній основі безалкогольний напій «Обліпиховий» не потребує синтетичних ароматизаторів, оскільки натуральна сировина, яка використовується для приготування напою, має природний інтенсивний аромат.
Prepared on the basis of natural soft drink "Oblipihoviy" needs no synthetic fragrances as natural raw materials used to prepare the drink, has a natural intense flavor.
Опис
Ключові слова
напій, вижимки, сік і морс обліпиховий, ячмінний екстракт, beverage, oilcake, juice and fruit juice, barley extract, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Кошова, В. М. Використання обліпихи для приготування безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, О. А. Гусєва, А. І. Гординська // Наукова і технічна інформація в плануванні і здійсненні наукових досліджень та реалізації проектів : збірник наукових доповідей міжнародної конференції. - Варшава, 2014. – Ч. 7. - С. 14-18.