Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20163
Title: | Використання інгредієнтів рослинного походження в технології спредів |
Authors: | Петрина, Алла Богданівна Онопрійчук, Олена Олександрівна Грек, Олена Вікторівна |
Keywords: | спред з наповнювачем борошно рисове екструдоване жиро- та водоутримуюча здатність spread with filling rice flour extruded fat- and water-holding capacity кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2009 |
Citation: | Петрина, А. Б. Використання інгредієнтів рослинного походження в технології спредів / А. Б. Петрина, О. В. Грек, О. О. Онопрійчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології імені С. З. Гжицького. – 2009. – Т. 11, № 3 (42). – С. 289–295. |
Abstract: | Досліджено функціонально-технологічні властивості різних видів борошна у поєднанні з молочною сировиною: форми зв’язків, що виникають при взаємодії таких інгредієнтів з жиром рослинного і тваринного походження та вологою молочної основи (молока знежиреного). Investigated functional and technological properties of different types of flour in combination with raw milk: form relationships arising from the interaction of these ingredients with the fat of vegetable and animal origin, as well as moisture milk base (skim milk). |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20163 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vikor_rosl_ing_v_tehn_spredov.pdf | 263,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.