Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22770
Title: Investigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for special purpose fondants
Authors: Bloshchinska (Dudkina), Olena
Niemirich, Oleksandra
Havrysh, Andrey
Ishchenko, Tatiana
Tkachuk, Yuriy
Keywords: гарячі солодкі страви
hot sweet dishes
поверхнево-активна речовина
surfactant
оптимізація
optimization
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Citation: Investigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for fondans special purpose / Olеna Dudkina, Aleksandra Nemirich, Andriy Gavrysh and other // Food and Environment Safety. – Suceava: Stefan cel Mare University, 2015. – Vol. XIV, Issue 4. – Р. 352–357.
Abstract: У статті представлені результати експериментальних досліджень за такими параметрами, як пористість, адгезія, загальна деформація щільною частини фонданів. The article presents the results of experimental studies on parameters such as porosity, adhesion, general deformation of dense part of the fondants.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22770
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf483,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.