Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22770
Title: | Investigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for special purpose fondants |
Authors: | Bloshchinska (Dudkina), Olena Niemirich, Oleksandra Havrysh, Andrey Ishchenko, Tatiana Tkachuk, Yuriy |
Keywords: | гарячі солодкі страви hot sweet dishes поверхнево-активна речовина surfactant оптимізація optimization кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Investigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for fondans special purpose / Olеna Dudkina, Aleksandra Nemirich, Andriy Gavrysh and other // Food and Environment Safety. – Suceava: Stefan cel Mare University, 2015. – Vol. XIV, Issue 4. – Р. 352–357. |
Abstract: | У статті представлені результати експериментальних досліджень за такими параметрами, як пористість, адгезія, загальна деформація щільною частини фонданів. The article presents the results of experimental studies on parameters such as porosity, adhesion, general deformation of dense part of the fondants. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22770 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.