Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22770
Назва: | Investigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for special purpose fondants |
Автори: | Bloshchinska (Dudkina), Olena Niemirich, Oleksandra Havrysh, Andrey Ishchenko, Tatiana Tkachuk, Yuriy |
Ключові слова: | гарячі солодкі страви hot sweet dishes поверхнево-активна речовина surfactant оптимізація optimization кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра готельно-ресторанної справи |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Investigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for fondans special purpose / Olеna Dudkina, Aleksandra Nemirich, Andriy Gavrysh and other // Food and Environment Safety. – Suceava: Stefan cel Mare University, 2015. – Vol. XIV, Issue 4. – Р. 352–357. |
Короткий огляд (реферат): | У статті представлені результати експериментальних досліджень за такими параметрами, як пористість, адгезія, загальна деформація щільною частини фонданів. The article presents the results of experimental studies on parameters such as porosity, adhesion, general deformation of dense part of the fondants. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22770 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 483,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.