Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22770
Назва: Investigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for special purpose fondants
Автори: Bloshchinska (Dudkina), Olena
Niemirich, Oleksandra
Havrysh, Andrey
Ishchenko, Tatiana
Tkachuk, Yuriy
Ключові слова: гарячі солодкі страви
hot sweet dishes
поверхнево-активна речовина
surfactant
оптимізація
optimization
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Investigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for fondans special purpose / Olеna Dudkina, Aleksandra Nemirich, Andriy Gavrysh and other // Food and Environment Safety. – Suceava: Stefan cel Mare University, 2015. – Vol. XIV, Issue 4. – Р. 352–357.
Короткий огляд (реферат): У статті представлені результати експериментальних досліджень за такими параметрами, як пористість, адгезія, загальна деформація щільною частини фонданів. The article presents the results of experimental studies on parameters such as porosity, adhesion, general deformation of dense part of the fondants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22770
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf483,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.