Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23638
Title: Дослідження можливості використання соку бузини для виробництва пива
Authors: Боярська, Ольга Вікторівна
Кошова, Валентина Миколаївна
Сидор, Василь Михайлович
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
сік
пиво
бузина
juice
beer
elder
Issue Date: 2015
Citation: Боярська, О. В. Дослідження можливості використання соку бузини для виробництва пива / О. В. Боярська, В. М. Кошова, В. М. Сидор // Развитие науки в ХХІ веке : ІІІ Международная заочная конференция г. Харьков : сборник со статьями (уровень стандарта, академический уровень). – Д. : «Знание», 2015. – С. 40.
Abstract: У результаті проведених досліджень було підібрано оптимальну дозу соку бузини для приготування пива - 2,0% мас. Також встановлено, що використання соку бузини збільшує вміст алкоголю, покращує смакові і ароматичні показники готового пива. As a result of the research was chosen the optimal dose of elderberry juice to make beer - 2.0 % by weight. Also found that the use of elderberry juice increases the alcohol content , improves the taste and aromatic indicators finished beer.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23638
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.PDF443,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.