Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23638
Title: | Дослідження можливості використання соку бузини для виробництва пива |
Authors: | Боярська, Ольга Вікторівна Кошова, Валентина Миколаївна Сидор, Василь Михайлович |
Keywords: | кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства сік пиво бузина juice beer elder |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Боярська, О. В. Дослідження можливості використання соку бузини для виробництва пива / О. В. Боярська, В. М. Кошова, В. М. Сидор // Развитие науки в ХХІ веке : ІІІ Международная заочная конференция г. Харьков : сборник со статьями (уровень стандарта, академический уровень). – Д. : «Знание», 2015. – С. 40. |
Abstract: | У результаті проведених досліджень було підібрано оптимальну дозу соку бузини для приготування пива - 2,0% мас. Також встановлено, що використання соку бузини збільшує вміст алкоголю, покращує смакові і ароматичні показники готового пива. As a result of the research was chosen the optimal dose of elderberry juice to make beer - 2.0 % by weight. Also found that the use of elderberry juice increases the alcohol content , improves the taste and aromatic indicators finished beer. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23638 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.