Підвищення якості підготовки фахівців з питань безпеки харчування

Loading...
Thumbnail Image

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Підготовка студентів з питань безпеки життєдіяльності має формувати у майбутніх спеціалістів вміння застосовувати знання як до подальшого вивчення в інших дисциплінах проблем захисту людини від небезпек, так і на забезпечення індивідуального і колективного захистку в побуті й на виробництві. Preparing students for life safety should shape future professionals the ability to apply knowledge of future study in other disciplines challenges to protect people from hazards and to provide individual and collective defense at home and on the workplace.

Description

Citation

Авдієнко, С. О. Підвищення якості підготовки фахівців з питань безпеки харчування / С. О. Авдієнко, О. В. Матиящук, А. М. Матиящук // Научные труды SWorld. – 2014. - № 3 (36), Т. 3. – С. 22-26.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By