Використання кукурудзяної крупи у виробництві пшеничного хліба
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній статті наведено порівняльна характеристика хлібопекарських властивостей композиційних сумішей, що містять кукурудзяну крупу. Було досліджено вплив кукурудзяної крупи на якість хліба.
The paper presents the comparative characteristics baking properties of bakery mixes containing corn grits. The effect of corn grits on bread quality was studied.
Опис
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Використання кукурудзяної крупи у виробництві пшеничного хліба / В. І. Дробот, О. П. Писарець, І. М. Кравченко // Хранение и переработка зерна. — 2013. — № 9 (174). — С. 53–55.