Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25277
Title: | Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського |
Authors: | Мацко, Олександр Петрович Лензіон, Валентин Йосипович Лензіон, Сергій Валентинович Максименко, Ірина Фаддеївна Коваль, Ольга Володимирівна |
Keywords: | енергозбереження энергосбережения energy conservation рекуперація рекуперация recovery теплообмін теплообмен heat transfer кафедра готельно-ресторанної справи кафедра мехатроніки та пакувальної техніки |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського / О. П.Мацко, В. Й. Лензіон, С. В. Лензіон, І. Ф. Максименко, О. В. Коваль // ВиноГрад. – 2013. – № 1–3. – С. 47–51. |
Abstract: | У статті наведено інформацію щодо енергозбереження і рекуперації теплової енергії в технологіях виробництва на ділянці обробки холодом шампанізованого вина. Сучасне ефективне обладнання для теплообміну навіть за обмежених температурних перепадів дозволяє здійснювати безперервний процес зі стабілізацією термодинамічних параметрів вхідних і вихідних потоків. викладено переваги апаратурного забезпечення технологічних процесів. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25277 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.