Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25277
Title: Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського
Authors: Мацко, Олександр Петрович
Лензіон, Валентин Йосипович
Лензіон, Сергій Валентинович
Максименко, Ірина Фаддеївна
Коваль, Ольга Володимирівна
Keywords: енергозбереження
энергосбережения
energy conservation
рекуперація
рекуперация
recovery
теплообмін
теплообмен
heat transfer
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2013
Citation: Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського / О. П.Мацко, В. Й. Лензіон, С. В. Лензіон, І. Ф. Максименко, О. В. Коваль // ВиноГрад. – 2013. – № 1–3. – С. 47–51.
Abstract: У статті наведено інформацію щодо енергозбереження і рекуперації теплової енергії в технологіях виробництва на ділянці обробки холодом шампанізованого вина. Сучасне ефективне обладнання для теплообміну навіть за обмежених температурних перепадів дозволяє здійснювати безперервний процес зі стабілізацією термодинамічних параметрів вхідних і вихідних потоків. викладено переваги апаратурного забезпечення технологічних процесів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25277
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf919,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.