Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27147
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Silchuk, Tatiana | - |
dc.contributor.author | Bilyk, Olena | - |
dc.contributor.author | Kovbasa, Vladimir | - |
dc.contributor.author | Zuiko (Kulinich), Vira | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-24T12:50:48Z | - |
dc.date.available | 2018-04-24T12:50:48Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Investigation of the efficiency of use of polycomponent acidifiers in the technology of rye-wheat bread / T. Sylchuk, O.Bilyk, V. Kovbasa, V. Zuiko // EUREKA: Life Sciences. – 2017. – Issue 5. – P. 3–10. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27147 | - |
dc.description.abstract | The accelerated technology to prepare rye-wheat bread at mini-enterprises and restaurants was proposed. The technology involves the use of acidulants. The multicomponent acidulants “Optimum 1” and “Optimum 2” were developed to intensify the technology of rye-wheat bread. Для виробництва житньо-пшеничного хліба на міні підприємствах та в закладах ресторанного господарства запропоновано прискорену технологію його виготовлення шляхом використання підкислювачів. Розроблено полікомпонентні підкислювачі «Оптимальний 1» та «Оптимальний 2». Їх оптимальне дозування, 2 % до маси борошна, сприяє скороченню технологічного процесу у 2,5…3 рази та забезпечує збереження свіжості готових виробів. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | acidulant | uk_UA |
dc.subject | rye-wheat bread | uk_UA |
dc.subject | staling | uk_UA |
dc.subject | starch retrogradation | uk_UA |
dc.subject | nutritional supplements | uk_UA |
dc.subject | organic acids | uk_UA |
dc.subject | підкислювач | uk_UA |
dc.subject | житньо-пшеничний хліб | uk_UA |
dc.subject | черствіння | uk_UA |
dc.subject | ретроградація крохмалю | uk_UA |
dc.subject | харчові добавки | uk_UA |
dc.subject | органічні кислоти | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів | uk_UA |
dc.title | Investigation of the efficiency of use of polycomponent acidifiers in the technology of rye-wheat bread | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Eureka.pdf | 751,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.