Особливості використання відходів пивоваріння
No Thumbnail Available
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Досліджено процес сушіння пивної дробини. Розроблена методика проведення експериментів та проведені експериментальні дослідження в промислових умовах ПАТ “Оболонь”, встановлено оптимальні параметри для процесу сушіння пивної дробини, отриманої в результаті затирання з використанням несолодженої сировини. Розроблені рекомендації щодо раціонального режиму сушіння пивної дробини, які рекомендовано для впровадження в промисловість.
The process of drying beer pellet. The method of conducting experiments and conducted experimental studies in industrial environments PAT "Obolon", set optimal parameters for the process of drying beer pellet obtained by mashing with nesolodzhenoyi materials. Recommendations on rational drying beer pellet, which is recommended for implementation in industry.
The process of drying beer pellet. The method of conducting experiments and conducted experimental studies in industrial environments PAT "Obolon", set optimal parameters for the process of drying beer pellet obtained by mashing with nesolodzhenoyi materials. Recommendations on rational drying beer pellet, which is recommended for implementation in industry.
Description
Citation
Кошова, В. М. Особливості використання відходів пивоваріння / В. М. Кошова, З. М. Романова, Г. Р. Ашмаріна // Напої. Технології та Інновації. - 2012. - № 6,7 (11-12). - С. 60-61.