Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3125
Title: Вдосконалення енергоресурсозберігаючих технологій виробництва функціональних соєвих продуктів
Authors: Шаркова, Надія Олексіївна
Авдєєва, Л. Ю.
Усатюк, Світлана Іванівна
Жукотський, Е. К.
Метьолкіна, О. С.
Буцько, О. А.
Keywords: безпека харчових продуктів
якість води
соєві продукти
food safety
water quality
soy products
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2005
Citation: Вдосконалення енергоресурсозберігаючих технологій виробництва функціональних соєвих продуктів / Н. О. Шаркова, Л. Ю. Авдєєва, С. І. Усатюк та ін. // Аграрна наука і освіта. - 2006. - Т. 6, № 3-4. - С. 138-142.
Abstract: Розглянуто основні питання безпеки харчових продуктів, пов'язані зі зниженням якості води водогону. Встановлено і проаналізовано вплив попереднього очищення води на показники безпеки соєвих продуктів. Запропоновано практичний спосіб вирішення питання очищення питної води у промислових умовах для підвищення якості харчових продуктів. Attention is paid to the principal problems of safety of food products, which are connected with lowering of drinking water's quality. The factors of safety of soy bean products components are determined and analyzed. The author recommends practical method of drinking water purification for improvement of food products quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3125
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
water_quality_soy_product.pdf3,39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.