Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33088
Title: Впровадження комплексних систем управління якістю продукції як об’єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємств
Authors: Ємцев, Віктор Іванович
Ємцева, Галина Федорівна
Keywords: кафедра економіки і права
кафедра економіки праці та менеджменту
молоко
якість
безпека
молочна продукція
продуктивність
milk
dairy products
quality
safety
productivity
Issue Date: 2015
Citation: Ємцев, В. І. Впровадження комплексних систем управління якістю продукції як об’єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємств / В. І. Ємцев, І. В. Ємцева // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 5. – С. 108–118.
Abstract: Виявлено проблеми низької конкурентоспроможності вітчизняних молокопереробних підприємств та їх продукції: скорочення обсягів виробництва молока та його низька якість, невідповідність вітчизняної молочної продукції вимогам і стандартам ЄС щодо її якості й безпеки, невідповідність організації контролю якості продукції на підприємствах стандартам ШО та НACCP, низька продуктивність худоби, недостатня підтримка державою селекційно-племінної й генетичної роботи, потреба у значних обсягах капіталовкладень у розвиток молочного скотарства тощо. Обґрунтовано пріоритетні напрями вирішення даної проблеми на рівні підприємств молочного підкомплексу АПК України.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33088
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IMPLEMENTING COMPLEX SYSTEMS OF PRODUCT.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.