Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33088
Назва: Впровадження комплексних систем управління якістю продукції як об’єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємств
Автори: Ємцев, Віктор Іванович
Ємцева, Галина Федорівна
Ключові слова: кафедра економіки і права
кафедра економіки праці та менеджменту
молоко
якість
безпека
молочна продукція
продуктивність
milk
dairy products
quality
safety
productivity
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Ємцев, В. І. Впровадження комплексних систем управління якістю продукції як об’єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємств / В. І. Ємцев, І. В. Ємцева // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 5. – С. 108–118.
Короткий огляд (реферат): Виявлено проблеми низької конкурентоспроможності вітчизняних молокопереробних підприємств та їх продукції: скорочення обсягів виробництва молока та його низька якість, невідповідність вітчизняної молочної продукції вимогам і стандартам ЄС щодо її якості й безпеки, невідповідність організації контролю якості продукції на підприємствах стандартам ШО та НACCP, низька продуктивність худоби, недостатня підтримка державою селекційно-племінної й генетичної роботи, потреба у значних обсягах капіталовкладень у розвиток молочного скотарства тощо. Обґрунтовано пріоритетні напрями вирішення даної проблеми на рівні підприємств молочного підкомплексу АПК України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33088
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IMPLEMENTING COMPLEX SYSTEMS OF PRODUCT.pdf1,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.