Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34403
Название: Перспективи виробництва вишнево-бурякового пюре напівфабрикату для закладів ресторанного господарства
Авторы: Ущаповський, Артем Олегович
Ключевые слова: ягоди вишні
коренеплоди буряку столового
пюре
напівфабрикат
солодкі страви
десерт
оздоровчий продукт
cherry berries
beet root
puree
semi-finished product
sweet dishes
dessert
wellness product
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Ущаповський, А. О. Перспективи виробництва вишнево-бурякового пюре напівфабрикату для закладів ресторанного господарства / А. О. Ущаповський // Modern engineering and innovative technologies. – 2020. – Issue 11, Part 1. – Р. 53–57.
Краткий осмотр (реферат): В роботі обґрунтовано перспективи виробництва вишнево-бурякового пюре напівфабрикату для закладів ресторанного господарства. На основі аналізу літературних джерел та власних досліджень розглянуто вміст біологічно активних сполук у свіжих ягодах вишні, та коренеплодах буряку столового та готовому пюре-напівфабрикаті. Запропоновано спосіб отримання пюре-напівфабрикату вишнево-бурякового, досліджено його органолептичні та фізико-хімічні властивості. Даний пюре-напівфабрикат вишнево-буряковий рекомендується використовувати для виробництва солодких страв та десертної продукціїу закладах ресторанного господарства. The prospects of production of semi-finished cherry-beet puree for restaurants are substantiated in the work. The content of biologically active compounds in fresh cherry berries, as well as table beet root and semi-finished puree are examined on the basis of literature analysis and own research. A method of obtaining a cherry-beet puree is proposed, and its organoleptic and physicochemical properties are investigated. This cherry-beet puree is recommended for the production of sweet dishes and dessert products in restaurants.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34403
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
58-80-PB-53-57.pdf498,14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.