Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34403
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУщаповський, Артем Олегович-
dc.date.accessioned2021-06-09T11:58:50Z-
dc.date.available2021-06-09T11:58:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationУщаповський, А. О. Перспективи виробництва вишнево-бурякового пюре напівфабрикату для закладів ресторанного господарства / А. О. Ущаповський // Modern engineering and innovative technologies. – 2020. – Issue 11, Part 1. – Р. 53–57.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34403-
dc.description.abstractВ роботі обґрунтовано перспективи виробництва вишнево-бурякового пюре напівфабрикату для закладів ресторанного господарства. На основі аналізу літературних джерел та власних досліджень розглянуто вміст біологічно активних сполук у свіжих ягодах вишні, та коренеплодах буряку столового та готовому пюре-напівфабрикаті. Запропоновано спосіб отримання пюре-напівфабрикату вишнево-бурякового, досліджено його органолептичні та фізико-хімічні властивості. Даний пюре-напівфабрикат вишнево-буряковий рекомендується використовувати для виробництва солодких страв та десертної продукціїу закладах ресторанного господарства. The prospects of production of semi-finished cherry-beet puree for restaurants are substantiated in the work. The content of biologically active compounds in fresh cherry berries, as well as table beet root and semi-finished puree are examined on the basis of literature analysis and own research. A method of obtaining a cherry-beet puree is proposed, and its organoleptic and physicochemical properties are investigated. This cherry-beet puree is recommended for the production of sweet dishes and dessert products in restaurants.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectягоди вишніuk_UA
dc.subjectкоренеплоди буряку столовогоuk_UA
dc.subjectпюреuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатuk_UA
dc.subjectсолодкі стравиuk_UA
dc.subjectдесертuk_UA
dc.subjectоздоровчий продуктuk_UA
dc.subjectcherry berriesuk_UA
dc.subjectbeet rootuk_UA
dc.subjectpureeuk_UA
dc.subjectsemi-finished productuk_UA
dc.subjectsweet dishesuk_UA
dc.subjectdessertuk_UA
dc.subjectwellness productuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.titleПерспективи виробництва вишнево-бурякового пюре напівфабрикату для закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
58-80-PB-53-57.pdf498,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.