Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3580
Title: | Дослідження впливу деяких технологічних факторів на тривалість процесу термічної обробки ковбасних виробів |
Authors: | Павелко, Володимир Іванович Соколенко, О. Ю. Заславський, Аркадій Ісакович |
Keywords: | варені ковбасні вироби boiled sausages термічна обробка термокамери ковбасного виробництва heat treatment thermo sausage production кафедра теплоенергетики та холодильної техніки |
Issue Date: | 2011 |
Citation: | Павелко, В. І. Дослідження впливу деяких технологічних факторів на тривалість процесу термічної обробки ковбасних виробів / В. І. Павелко, О. Ю. Соколенко, А. І. Заславський // Наукові праці НУХТ. - 2011. - №45. - С. 31-37. |
Abstract: | Наведені результати аналітичного дослідження впливу діаметра і довжини ковбасного виробу (батона) на тривалість процесу термообробки і, відповідно, на витрату теплоти (пари) для термокамер ковбасного виробництва. Розроблений алгоритм теплового розрахунку установки для термічної обробки варених і варено-копчених ковбасних виробів, який дозволяє визначити витрату теплової енергії на процеси підсушування, підсмажування і варки ковбасних виробів в залежності від зміни технологічних факторів, що впливають на вищевказані процеси. There are results of analytical research of influence of diameter and length of sausage product (baton) on continuance of thermal process and according to the spending heat for thermal camera of sausage industry. Algorithm of thermal calculation of plant for thermal processing for boiled and boiled-smoked sausages was developed, which can determine the number of using thermal energy for drying, frying and boiling process according to the changing technological factors, which make affect to those process. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3580 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
INVESTIGATION .pdf | 602,21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.