Підвищення якості протруювання насіння сільськогосподарських культур за допомогою комбінованої обробки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено результати досліджень процесу протруювання насіння сільськогосподарських культур з метою виявлення причин недосконалості робочого процесу при використанні рідких препаратів та запропоновано підвищення якості за допомогою комбінованої обробки насіння.

Опис

Бібліографічний опис

Вечера, О. М. Підвищення якості протруювання насіння сільськогосподарських культур за допомогою комбінованої обробки / О. М. Вечера, В. В. Куянов // Machinery & Energetics. Journal of Rural Production Research. – 2021. – Vol. 12, № 4. – P. 75–81.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в