Вплив рециркуляції на показники роботи кристалізаційних схем цукрового виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

1994

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено вплив величини рециркуляту в кристалізаційних системах на кількість випареної води в вакуум – апаратах. Показано, що збільшення частки рецикуляції зменшує енергетичні витрати на випаровування води у вакуум – апаратах відносно одиниці маси отриманого цукру. Given effect of the value recycle in crystallization systems on the amount of water evaporated in a vacuum – pans. It is shown that increasing the proportion recirculation reduces energy costs for water evaporation in a vacuum – pans the relative unit mass produced sugar.

Опис

Ключові слова

рециркуляція, кристалізація, вакуум-апарат, чистота сиропу, енерговитрати, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, screening, crystallization, vacuum – pan, cleanliness syrup, energy

Бібліографічний опис

Мирончук, В. Г. Вплив рециркуляції на показники роботи кристалізаційних схем цукрового виробництва / В. Г. Мирончук, І. С. Гулий, О. В. Плотнір, В. А. Потельчак // Цукор України. - 1994. - № 4. - С. 20–23.

Зібрання