Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4614
Title: Аналіз впливу поверхнево-активних речовин на процес кристалізації фруктози
Authors: Лементар, Святослав Юрійович
Гулий, Іван Степанович
Мирончук, Валерій Григорович
Івчук, Надія Павлівна
Keywords: фруктоза
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
fructose
кристалізація
поверхнево-активні речовини
crystallization
surface-active substances
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2000
Citation: Аналіз впливу поверхнево-активних речовин на процес кристалізації фруктози / С. Ю. Лементар, В. Г. Мирончук, І. С. Гулий, Н. П. Івчук // Наукові праці УДУХТ. - 2000. - № 6. - С. 47-50.
Abstract: Проведено дослідження впливу ряду поверхнево-активних речовин на реологічні властивості розчинів фруктози, швидкість кристалізації фруктози та її гранулометричний склад. Встановлено оптимальні концентрації поверхнево-активних речовин в розчинах фруктози, при яких досягається зниження їх в’язкості, підвищується швидкість кристалізації фруктози та покращується її гранулометричний склад. The research of a number of surfactants on the rheological properties of the solutions of fructose, fructose crystallization rate and its particle size distribution. The optimum concentration of surfactants in solutions of fructose, at which the reduction of viscosity increases the rate of crystallization of fructose and increases its size distribution.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4614
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lementar-2000.pdf3,55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.