Визначення впливу діаметра каналу на процес формування екструзії методом математичного моделювання
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Одним із основних напрямків розвитку харчової промисловості є інтенсифікація технологічних процесів. Екструзія є одним із перспективних способів їх інтенсифікації.
One of the main directions of development of the food industry is the intensification of technological processes. Extrusion is one of the most promising ways of intensification.
Опис
Ключові слова
діаметр каналу, формування екструзії, математичне моделювання, channel diameter, extrusion forming, mathematic modeling, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Гнилоквас, В. П. Визначення впливу діаметра каналу на процес формування екструзії методом математичного моделювання / В. П. Гнилоквас, О. О. Чепелюк, Є. В. Штефан, В. І. Теличкун // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 5. С. 34-35.