Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У роботі наведено результати визначення впливу плодово-ягідних сиропів на процес бродіння і якість здобних виробів. In the work the results of the determination of the effect of fruit-and-berry syrup to the fermentation process and the quality of the products.
Опис
Ключові слова
здобні вироби, плоди, ягоди, сиропи, бродіння, якість, buns, fruits, berries, syrups, fermentation, quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Мась, П. В. Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів / П. В. Мась, В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Хлібопекарcька і кондитерська промисловість. – 2012. – № 3. – С. 3-5.