Визначення вмісту альфа-кислот в хмелі методом інфрачервоної спектроскопії

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведені результати експериментальних досліджень по розробці швидкісного і безреагентного оптичного методу визначення альфа-кислот в хмелі шляхом вимірювання інфрачервоного спектру. Новий метод сприяє оптимізації нормування і економії хмелю в пивоварінні. The results of experimental researches on the development of high-speed optical and chemical-free method of determination alpha acids in hops by measuring the infrared spectrum was presented. The new method helps to optimize the valuation and cost of hops in brewing.

Опис

Ключові слова

хміль, вміст альфа-кислот, метод інфрачервоної спектроскопії, hops, alpha acid content, method of infrared spectroscopy, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра фізики

Бібліографічний опис

Літвинчук (Воронцова), С. І. Визначення вмісту альфа-кислот у хмелі методом інфрачервоної спектроскопії / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, П. О. Троценко, В. Є. Носенко, Г. М. Галак // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 49–52.

Зібрання