Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6999
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Василенко, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Самійленко, Сергій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Штангеєв, Костянтин Остапович | - |
dc.contributor.author | Шутюк, Віталій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кухар, Володимир Миколайович | - |
dc.contributor.author | Лисюк, П. І. | - |
dc.date.accessioned | 2013-03-21T12:39:52Z | - |
dc.date.available | 2013-03-21T12:39:52Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Аналіз ефективності теплообмінників та підігрівників в структурі теплотехнічного комплексу цукрового заводу / С. М. Василенко, С. М. Самійленко, К. О. Штангеєв, В. В. Шутюк, В. М. Кухар, П. І. Лисюк // Цукор України. – 2011. – № 2 (62). - С. 27-32. | uk_UK |
dc.identifier.issn | 2219-8261 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6999 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто питання про застосування коефіцієнта теплової ефективності підігрівачів та теплообмінників при виборі обладнання та його вплив на техніко-економічні показники теплових схем. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | підігрівник | uk_UK |
dc.subject | теплообмінник | uk_UK |
dc.subject | ефективність | uk_UK |
dc.subject | heater | uk_UK |
dc.subject | heat exchanger | uk_UK |
dc.subject | efficiency | uk_UK |
dc.subject | кафедра теплоенергетики та холодильної техніки | - |
dc.subject | кафедра технології консервування | - |
dc.title | Аналіз ефективності теплообмінників та підігрівників в структурі теплотехнічного комплексу цукрового заводу | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
11_SU_N_02_Vasylenko.pdf | 10,39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.