Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7324
Title: | Аналіз біологічної цінності сиркових виробів із зерновими інгредієнтами |
Authors: | Онопрійчук, Олена Олександрівна Грек, Олена Вікторівна |
Keywords: | біологічна цінність biological value сиркові вироби cheese products зернові інгредієнти grain ingredients амінокислотний склад amino acid composition екструзія extrusion солодорощення solodoroschennya іонообмінна хроматографія ion exchange chromatography кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2008 |
Citation: | Онопрійчук, О. О. Аналіз біологічної цінності сиркових виробів із зерновими інгредієнтами / О. О. Онопрійчук, О. В. Грек // Таврійський науковий вісник. – 2008. – № 56. — С. 139-145. |
Abstract: | Визначено амінокислотний склад нових сиркових виробів із зерновими інгредієнтами та збалансованість амінокислотного складу білків. Введення зернових добавок у молочну основу дає змогу замінити частину білка тваринного походження рослинним, не погіршуючи при цьому якість готових виробів. Розроблені сиркові вироби із зерновими інгредієнтами мають вищу біологічну цінність у порівнянні з традиційними, володіють дієтичними та профілактичними властивостями та розширюють асортимент продуктів на молочно-білковій основі. Determined the amino acid composition of new products from cheese curd grain ingredients and balanced amino acid composition of proteins. Putting cereal in milk-based supplements you can replace some animal protein with vegetable without compromising the quality finished products. Designed marmot products from cereal ingredients have a higher biological value than traditional, have dietary and preventive properties and extend the range of products on milk protein basis. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7324 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tmp81cb.pdf | 1,55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.