Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7324
Title: Аналіз біологічної цінності сиркових виробів із зерновими інгредієнтами
Authors: Онопрійчук, Олена Олександрівна
Грек, Олена Вікторівна
Keywords: біологічна цінність
biological value
сиркові вироби
cheese products
зернові інгредієнти
grain ingredients
амінокислотний склад
amino acid composition
екструзія
extrusion
солодорощення
solodoroschennya
іонообмінна хроматографія
ion exchange chromatography
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2008
Citation: Онопрійчук, О. О. Аналіз біологічної цінності сиркових виробів із зерновими інгредієнтами / О. О. Онопрійчук, О. В. Грек // Таврійський науковий вісник. – 2008. – № 56. — С. 139-145.
Abstract: Визначено амінокислотний склад нових сиркових виробів із зерновими інгредієнтами та збалансованість амінокислотного складу білків. Введення зернових добавок у молочну основу дає змогу замінити частину білка тваринного походження рослинним, не погіршуючи при цьому якість готових виробів. Розроблені сиркові вироби із зерновими інгредієнтами мають вищу біологічну цінність у порівнянні з традиційними, володіють дієтичними та профілактичними властивостями та розширюють асортимент продуктів на молочно-білковій основі. Determined the amino acid composition of new products from cheese curd grain ingredients and balanced amino acid composition of proteins. Putting cereal in milk-based supplements you can replace some animal protein with vegetable without compromising the quality finished products. Designed marmot products from cereal ingredients have a higher biological value than traditional, have dietary and preventive properties and extend the range of products on milk protein basis.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7324
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tmp81cb.pdf1,55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.