Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7529
Title: Розробка конструктивних заходів для нівелювання сегрегації в процесах вібраційного перемішування харчової сировини
Authors: Паламарчук, Ігор Павлович
Зоткіна, Лариса Василівна
Наришков, Петро Васильович
Мисюра, Тарас Григорович
Keywords: турбулізатор суміші
сегрегація
вібраційне поле
вібраційні змішувачі
turbulator mixture
segregation
vibratory field
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2007
Citation: Розробка конструктивних заходів для нівелювання сегрегації в процесах вібраційного перемішування харчової сировини / І. П. Паламарчук, Л. В. Зоткіна, П. В. Наришков, Т. Г. Мисюра // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2007. – № 22. – С. 32–35.
Abstract: Серед механічних методів впливу на об’єкт виробництва механічна дія є найбільш ефективним загальним способом керування динамічним станом продукції, що зумовлює ефективність такого заходу при усуненні сегрегації в процесах змішування. Конструктивним втіленням таких заходів стали розроблені вібраційні змішувачі з перетворювачами руху, з двома джерелами енергії, з пасивними та активними турбулізаторами суміші.
Among the mechanical methods of influence on the objects of production the mechanical action is defined as effective way to control the general dynamic state of product, which explains the effectiveness of this method in the elimination of segregation in the mixing process. The developed vibro-mixers with converters of movement, two power sources, passive and active turbulence mixtures have become the constructive implementation of such methods.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7529
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
St_11.pdf366,03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.