Варена ковбаса "Вікторія" (Патент № 103399)
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено варену ковбасу, яка включає яловичину першого сорту, нітрит натрію, сіль кухонну, спеції, яка відрізняється тим, що як спеції містить тмин, паприку, гірчицю та додатково містить свинину напівжирну, сироватку молочну суху, воду та добавку „Вікторія”.
Designed cooked sausage, which includes first-class beef, sodium nitrite, salt, spices, which is characterized in that both contain spices cumin, paprika, mustard, and further contains pork meat, milk, dry whey, water and additive "Victoria."
Опис
Ключові слова
добавка „Вікторія”, паприка, ковбаса, свинина, яловичина, beef, addition "Victoria", sausage, pork, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на винахід № 103399 UA, МПК А 23L 1/314, А 23L1/317 Варена ковбаса „Вікторія” / Крижова Ю. П., Березовська І. З., Філоненко М. І., Бомко І. В. ; патентовласник НУХТ. - № а 201200695 ; заявл. 23.01.2012 ; опубл.10.10.2013, Бюл. № 19.