Варена ковбаса "Вікторія" (Патент № 103399)

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено варену ковбасу, яка включає яловичину першого сорту, нітрит натрію, сіль кухонну, спеції, яка відрізняється тим, що як спеції містить тмин, паприку, гірчицю та додатково містить свинину напівжирну, сироватку молочну суху, воду та добавку „Вікторія”. Designed cooked sausage, which includes first-class beef, sodium nitrite, salt, spices, which is characterized in that both contain spices cumin, paprika, mustard, and further contains pork meat, milk, dry whey, water and additive "Victoria."

Опис

Ключові слова

добавка „Вікторія”, паприка, ковбаса, свинина, яловичина, beef, addition "Victoria", sausage, pork, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 103399 UA, МПК А 23L 1/314, А 23L1/317 Варена ковбаса „Вікторія” / Крижова Ю. П., Березовська І. З., Філоненко М. І., Бомко І. В. ; патентовласник НУХТ. - № а 201200695 ; заявл. 23.01.2012 ; опубл.10.10.2013, Бюл. № 19.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced