Використання природних полісахаридів у стабілізуючих композиціях
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
гідроколоїди, пектин, крохмаль, структура, реологічні властивості, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи, hydrocolloids, pectin, starch, structure, rheological properties
Бібліографічний опис
Використання природних полісахаридів у стабілізуючих композиціях / О. В. Запотоцька, О. В. Лисий, В. Я. Пічкур // Тези 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». – К. : НУХТ. – 2013. – Ч. 4. - С. 373-374.