Використання природних полісахаридів у стабілізуючих композиціях

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

гідроколоїди, пектин, крохмаль, структура, реологічні властивості, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи, hydrocolloids, pectin, starch, structure, rheological properties

Бібліографічний опис

Використання природних полісахаридів у стабілізуючих композиціях / О. В. Запотоцька, О. В. Лисий, В. Я. Пічкур // Тези 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». – К. : НУХТ. – 2013. – Ч. 4. - С. 373-374.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced