Використання природних полісахаридів у стабілізуючих композиціях
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
гідроколоїди, пектин, крохмаль, структура, реологічні властивості, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи, hydrocolloids, pectin, starch, structure, rheological properties
Бібліографічний опис
Використання природних полісахаридів у стабілізуючих композиціях / О. В. Запотоцька, О. В. Лисий, В. Я. Пічкур // Тези 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». – К. : НУХТ. – 2013. – Ч. 4. - С. 373-374.