Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15184
Title: Визначення антиоксидантної активності композицій прянощів
Authors: Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Keywords: антиоксидантна активність
антиокислювальна властивість
композиції прянощів
молочні продукти
antioxidant activity
antioxidant property
songs spices
dairy products
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2012
Citation: Ющенко, Н. М. Визначення антиоксидантної активності композицій прянощів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м′ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 58.
Abstract: Розроблено композиції прянощів. Досліджено антиоксиданту активність розроблених композицій прянощів. Визначено, що наростання пероксидного числа у зразках з композиціями прянощів було більш повільним порівняно із контролем в середньому на 30%. A composition of condiments. Investigated the antioxidant activity of spices designed compositions. It was established that the increase in the number of lane oxide samples with compositions of spices was slower compared to the control average of 30%.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15184
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf189.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.