Визначення антиоксидантної активності композицій прянощів
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено композиції прянощів. Досліджено антиоксиданту активність розроблених композицій прянощів. Визначено, що наростання пероксидного числа у зразках з композиціями прянощів було більш повільним порівняно із контролем в середньому на 30%.
A composition of condiments. Investigated the antioxidant activity of spices designed compositions. It was established that the increase in the number of lane oxide samples with compositions of spices was slower compared to the control average of 30%.
Опис
Ключові слова
антиоксидантна активність, антиокислювальна властивість, композиції прянощів, молочні продукти, antioxidant activity, antioxidant property, songs spices, dairy products, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Ющенко, Н. М. Визначення антиоксидантної активності композицій прянощів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м′ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 58.