Підвищення ефективності кристалізації цукрози в утфелі останнього продукту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Отримано значення технологічних параметрів для кожного температурного інтервалу, що забезпечує перебіг кристалізації цукрози в утфелі останнього продукту за максимально можливої швидкості. The value of process parameters for each temperature range, providing a course of crystallization of sucrose in massecuite of latest product at the highest possible speed has been got.

Опис

Ключові слова

цукроза, утфель, уварювання утфелю, sucrose, massecuite, extracting of massecuite, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Козявкін, А. П. Підвищення ефективності кристалізації цукрози в утфелі останнього продукту / А. П. Козявкін, А. О. Чагайда // Наукові праці УДУХТ. – 2000. – № 7. – С. 87-88.

Зібрання