Bavarian cuisine
Вантажиться...
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The origins of Bavarian cuisine are rural. The cuisine typically includes many meat and Knodel dishes, and the prominent use of flour.
Опис
Ключові слова
регіональна кухня, regional cuisine, типова баварська регіональна страва, typical Bavarian regional dish, страви французького походження, french-influenced dishes, кнедлі, knödel, квашена капуста, sauerkraut, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Boyko, A. Bavarian cuisine / A. Boyko // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : програма і матеріали міжнародної наукової конференції, 13–17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – P. 622.