Bavarian cuisine

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The origins of Bavarian cuisine are rural. The cuisine typically includes many meat and Knodel dishes, and the prominent use of flour.

Опис

Ключові слова

регіональна кухня, regional cuisine, типова баварська регіональна страва, typical Bavarian regional dish, страви французького походження, french-influenced dishes, кнедлі, knödel, квашена капуста, sauerkraut, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Boyko, A. Bavarian cuisine / A. Boyko // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : програма і матеріали міжнародної наукової конференції, 13–17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – P. 622.