Bavarian cuisine

Ескіз

Дата

2014

Автори

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The origins of Bavarian cuisine are rural. The cuisine typically includes many meat and Knodel dishes, and the prominent use of flour.

Опис

Ключові слова

регіональна кухня, regional cuisine, типова баварська регіональна страва, typical Bavarian regional dish, страви французького походження, french-influenced dishes, кнедлі, knödel, квашена капуста, sauerkraut, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Boyko, A. Bavarian cuisine / A. Boyko // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : програма і матеріали міжнародної наукової конференції, 13–17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – P. 622.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced