Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено дані про розвиток мікроорганізмів закваски під час виробництва сирів швейцарської групи. Information is resulted about development of microorganisms of ferment at the production of cheeses of swiss group.

Опис

Ключові слова

мікрофлора, microflora, закваска, ferment, якість, quality, сири швейцарської групи, cheeses of swiss group, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Боднарчук, О. В. Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групи / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Молочна промисловість. – 2004. – № 4 (13). – С. 38–40.

Зібрання