Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групи
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Наведено дані про розвиток мікроорганізмів закваски під час виробництва сирів швейцарської групи.
Information is resulted about development of microorganisms of ferment at the production of cheeses of swiss group.
Description
Citation
Боднарчук, О. В. Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групи / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Молочна промисловість. – 2004. – № 4 (13). – С. 38–40.