Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групи
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено дані про розвиток мікроорганізмів закваски під час виробництва сирів швейцарської групи.
Information is resulted about development of microorganisms of ferment at the production of cheeses of swiss group.
Опис
Ключові слова
мікрофлора, microflora, закваска, ferment, якість, quality, сири швейцарської групи, cheeses of swiss group, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Боднарчук, О. В. Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групи / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Молочна промисловість. – 2004. – № 4 (13). – С. 38–40.